Apua asuntokauppaan

Asuntokauppaa tehtäessä harkinta ja huolellisuus ovat valttia

Asuntoa ostettaessa on syytä tutustua huolella asunnon kuntoon. On sekä myyjän että ostajan etu saada puolueeton asiantuntija-arvio asunnon kunnosta.

Etsitään kosteus- ja homevauriot

Odottamattomia yllätyksiä asunnoissa voivat olla kosteus- ja homevauriot ja niitä koskevat vastuukysymykset. Mahdollisten ongelmakohtien löytyminen jo ennen kaupan tekoa säästää monelta harmilta, koska silloin mahdollisista korjauksista voidaan sopia yhteisymmärryksessä.

Tarkistetaan riskipaikat

Myyntimittauksessa keskitytään kiinteistön kosteusteknisiin alueisiin ja niissä oleviin riskikohtiin, kuten vesipisteiden läheisyyteen ja kosteisiin tiloihin. Myös rakennuksen yläpohja tarkistetaan kartoituksen yhteydessä. Soveltuva mittausmenetelmä valitaan kohteen rakenteen mukaan.

Ota Tehokuivaus kumppaniksi tekemään onnistunut asuntokauppa. Vuosien kokemus ja tinkimätön ammattitaito takaavat luotettavat mittaukset. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Onnistuneen asuntokaupan muistilista

  • Ongelmien ennaltaehkäisy on paras keino välttyä ikävältä jälkipyykiltä.
  • Yleisimpiä asuntojen ongelmia ovat kosteus- ja homevauriot, jotka yleensä pystytään toteamaan ammattitaitoisella mittauksella.
  • On myyjän ja ostajan edun mukaista tehdä onnistunut asuntokauppa: keskustele mittauskustannusten jakamisesta.
  • Teetä mittaukset puolueettomalla ja kokeneella ammattilaisella, niin saat luotettavat tulokset.