Yritys

Tehokuivaus – kokemuksella ja ammattitaidolla

Tehokuivaus Oy on vuonna 1988 perustettu satakuntalainen yritys. Vuodesta 2019 lähtien olemme olleet osa kansainvälistä Polygon Group -konsernia. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluvat kosteusmittaukset, vesivahinkojen kokonaisvaltaiset korjaukset sisältäen purku- kuivaus- ja jälleenrakennustyöt, palovahinkojen saneeraustyöt, sisäilmatutkimukset sekä asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt.

Peruspalveluitamme täydentää vielä joukko muita palveluita, joihin kuuluvat pölynhallinta, märkätilavalvonta, lämpökamerakuvaukset, ilmatiiviysmittaukset, iv-puhdistukset sekä hajunpoisto ja desinfiointipalvelut. Meiltä saat kaikki palvelut kiinteistösi hyvinvointiin.

Toimipisteemme ovat Satakunnassa neljällä eri paikkakunnalla: Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Pirkanmaan aluetta palvelemme Pirkkalan toimipisteestä. Katso tarkemmat yhteystiedot täältä.

Ammattilaiset palveluksessasi!

Henkilöstömme koostuu rakentamisen eri osa-alueiden ammattilaisista. Huolehdimme henkilökuntamme säännöllisestä koulutuksesta ja käyttämämme työvälineet ovat aina uudenaikaisia.

Omia asiantuntijoitamme täydentämässä ovat yhteistyökumppanimme, jotka edustavat osaavia satakuntalaisia putki- ja sähköalan yrityksiä sekä rakennusliikkeitä.

Vuosien kokemus ja tinkimätön ammattitaito tekevät meistä luotettavan kumppanin. Meille laatu ja hyvä palvelu ovat kunnia-asia.