Koronavirus desinfiointi

Turvallinen ja tehokas koronaviruspuhdistus

Koronavirus (Covid-19) tarttuu pisara- ja kosketustartuntana yskiessä ja aivastaessa, tai käsien ja pintojen kautta. Virus voi selvitä pinnoilla tunteja tai jopa päiviä.

Jos kulkuneuvossa tai tilassa on oleskellut koronavirustartunnan saanut henkilö, tilat pitää puhdistaa välittömästi Covid-19-viruksen hävittämiseen soveltuvilla menetelmillä, jotta lisätartunnat voidaan ehkäistä. Pelkkä siivous ei ole riittävä keino viruksen hävittämiseen.

Miten hyödyt palvelusta?

Tehokuivauksen Koronaviruksen puhdistus on palvelu, jonka avulla palautat viruksen saastuttaman tai epäilyksen vuoksi desinfioitavan tilan tai kulkuneuvon käyttöön 24 tunnissa puhdistuksen aloittamisesta. Hävitämme koronaviruksen tehokkaasti kuivasavudesinfioinnilla sekä kovapintojen puhdistusainepyyhinnällä.

Palvelua on hyödynnetty kansainvälisesti kohteissa, joissa koronavirusepidemia on edellyttänyt puhdistuksia. Puhdistusaineemme ovat testattuja ja hyväksyttyjä sekä Suomessa yleisesti käytössä. Desinfioinnin suorittajat ovat koulutettuja ja kokeneita desinfiointiaineiden käytössä.

Millaisten tilojen puhdistukseen palvelu sopii?

 • Liikennevälineet, kuten junat, lentokoneet ja linja-autot
 • Kiinteistöjen sisätilat, kuten toimistot, ravintolat, päiväkodit ja koulut
 • Tyhjät tilat, kuten asemat tai terminaalit

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

 • Vaikuttaako desinfiointi kalusteisiin ja pintoihin?
  Aine on hapettava, eli elektroniikka ja kasvit pitää suojata (muovitus) sekä elintarvikkeet jotka ovat kosketuksissa desinfiointiaineen kanssa.
 • Onko riskejä tai terveyshaittoja?
  Käytettävä aine on kemikaali, joten tasaantumisaikaa tulee noudattaa. Valmistajan ohjeen mukainen tasaantumisaika on 24h.
 • Mikä on tehoaine käytettävässä desinfiointiaineessa?
  Balansoitu vetyperoksidi, DDAC, alkoholi kantoaineena. DDAC on ainesosa, joka tehoaa sars-tyypin viruksiin, kuten koronavirukseen.

Lisätietoja

Juha Mäkitalo

Puhelin

0400 326 212

 • PKM
 • Rakentamisen henkilösertifikaatti: Rakenteiden kosteuden mittaaja