Polygon ostaa Tehokuivaus Oy:n vahvistaakseen markkina-asemaansa Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE

Polygon on allekirjoittanut sopimuksen Tehokuivaus Oy:n liiketoiminnan ostamisesta.

Kauppa vahvistaa Polygon Finland Oy:n  vesi- ja palovahinkojen liiketoimintaa Suomessa. Oston myötä myös palvelutarjonta laajenee, uutena asbestityöt. Tehokuivaus Oy on vuonna 1988 perustettu satakuntalainen yritys, joka työllistää noin 60 henkilöä ja liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa. Tehokuivaus Oy:n omistajat jatkavat tehtävissään ja liittyvät osaksi Polygon Finlandin johtoryhmää.

”Suomi on Polygonille strateginen markkina-alue, jossa meillä on vahvat kasvutavoitteet ja haluamme  olla johtava kiinteistövahinkojen palveluntarjoaja Suomessa. Kattava palveluverkostomme yhdistettynä Tehokuivaus Oy:n johtavaan markkina-asemaan Satakunnan alueella, vie meidät askeleen lähemmäksi tavoitteitamme”, sanoo Axel Gränitz, Polygon Groupin pääjohtaja.

”Tehokuivaus Oy: n hankinta on tärkeä kehitysaskel Polygon Finlandille, ja vahvistaa markkina-asemaamme Suomessa merkittävästi. Tehokuivaus Oy on arvostettu yritys, ja olen vaikuttunut heidän korkeasta laadusta ja ammatillisesta osaamisesta kiinteistövahinkojen korjauspalveluissa. Haluankin toivottaa Tehokuivaus-tiimin lämpimästi tervetulleeksi Polygon perheeseen ”, sanoo Tom Jaatinen, Polygon Finland Oy:n toimitusjohtaja.

”Olemme innoissamme mahdollisuudesta tulla osaksi Polygon-konsernia, ja olen vakuuttunut siitä, että yhteistyöllä muodostamme erittäin houkuttelevan palvelutarjoaman asiakkaillemme Suomessa. Näen myös merkittäviä mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä yhtenä tiiminä”, sanoo Sari Mäkitalo, yksi Tehokuivaus Oy:n omistajista ja perustajista.

Lisätietoja:
www.polygongroup.fi tai Tom Jaatinen, toimitusjohtaja,
tom.jaatinen@polygongroup.com p. 040 570 9299

Polygon on markkinajohtaja Euroopassa kiinteistövahinkojen korjauksessa. Tarjoamme palvelujamme sekä vakuutusalan, kiinteistöalan, julkisen sektorin, teollisuuden ja yrityspuolen asiakkaille että yksityisasiakkaille. Polygonin liikevaihto oli noin 619M€ vuonna 2018. Tavoitettavuutemme on 24 tuntia vuorokaudessa ja 4000 työntekijän verkosto palvelee 14 maassa. Toimimalle nopeasti ja oikein vähennämme vahinkoja ja asiakkaalle aiheutuvia kustannuksia.